Parkies strikt Gustaph en komt voor de eerste maal naar Edegem

Edegem - Parkies, de reeks gratis zomerconcerten in verschillende Vlaamse steden en gemeenten, komt tijdens de maanden juli en augustus naar Edegem. De organisatie maakte met Gustaph en Günther Neefs al twee namen bekend.

De 32ste editie van de Parkies-concerten zullen dit jaar goed zijn voor 137 gratis optredens op negentien locaties. Voor de eerste maal zal dit festivalgevoel ook in Edegem passeren. Iedere donderdagavond is iedereen welkom aan de Romeinse Put voor de optredens. Edegem zal trouwens de enige Antwerpse gemeente zijn waar Parkies naartoe komt.

Ronkende topnaam

“Net als de voorbije jaren ligt tijdens de zomervakantie de klemtoon op de unieke sfeer en gezelligheid. Naast het ecologische aspect en de groene omgeving brengen we de mensen uit de buurt samen op een gezellige muzikale avond. We investeerden in een stevige line-up, die we later deze maand bekendmaken. Vanaf 19u is iedereen welkom. We starten vroeg, waardoor iedereen verspreid kan toekomen om bediend te worden met een drankje en hapje. Naast het voorprogramma zorgen we iedere avond voor een ronkende topnaam”, belooft de organisatie.

Drie namen zijn ondertussen bekend. Met de Belgische Eurovisiesongdeelnemer Gustaph en Günther Neefs zijn de eerste grote namen een feit. Ook de band Topguns, die de jaren tachtig laat herleven, zal voor sfeer zorgen.

Vorige
Vorige

Concertreeks Parkies komt terug naar de Romeinse Put

Volgende
Volgende

Parkies keert deze zomer terug met 137 gratis concerten: “Nu al een record”